Ontdek de definitieve ontharing
pijnloos en zonder risico’s

Ontdek de niet chirurgische lifting
van het gezicht

Geniet van een gratis sessie

Verder gaan

Onze gezichtszorgen

Verjonging & imperfecties

Celestetic Multi-Technique Care. combineert technieken uit de esthetische geneeskunde en cosmeceuticals hoog gedoseerde actieve complexen om een volledig persoonlijke verzorging te bereiken op basis van uw huidtype en het probleem dat u wilt behandelen.

Meer informatie

Niet chirurgische lifting

HiFu is een huidverstrakkingstechniek en correctie van gelokaliseerde vetophopingen op basis van de meervoudige actie van ultrageluid op de verschillende lagen van de huid. Ze zorgen voor een onmiddellijke opwarming diep in de huid die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert voor een onmiddellijk aanspannend effect (lifting-effect).

Meer informatie

Onze lichaamszorgen

Onze lichaamsverzorgingen

Ontharing

Permanente ontharing

Celestetic’s EpilPro diode laser werkt op 90% van de huidtypes, zelfs donker, en alle soorten haar, zelfs de fijnste.
Het heeft een krachtig koelsysteem dat de bijwerkingen minimaliseert, meestal veroorzaakt door het gevoel van verwarming, en verhoogt het comfort van de behandeling.
Een sessie is bijna volledig pijnloos.

Laatste nieuws

Onze centra

Geniet van een gratis sessie

Meer informatie

De informatie sessie is gratis

De informatie die u in ons formulier verstrekt, blijft vertrouwelijk. Ze stellen een medisch specialist in staat u eraan te herinneren een afspraak te maken in het schema van uw keuze.

Deze eerste afspraak is gratis, het is een kans om vertrouwd te raken met de gebruikte technologie en een prijsopgave te krijgen. Uiteraard profiteert u ook van een gratis test.

Tot snel in een van onze celestetic centra!

Uw gratis informatie sessie